BMW NineT a S1000S - spyfoto

04.10.2013 08:00
fotkaNeoficiální snímky uniklé ze silničních testů nových modelů BMW velice dobře ukazují, na co se můžeme těšit při premiéře na podzimních výstavách. A to se vedle níže vyobrazených modelů NineT a S1000S očekává ještě představení nového cesťáku RT!
 
BMW NineT
Snímky z německého Motorradu ukazují zajímavý retro roadster postavený na základě klasického vzduchem chlazeného boxeru 1170 ccm. Od stávající řady boxerových naháčů se liší designem ve stylu moderních café-racerů s krytem zadní části sedla, ale také klasickou teleskopickou přední vidlicí. A použité komponenty jako radiální brzdy naznačují, že půjde o hodně luxusní záležitost.
 
BMW S1000S
Další povedený snímek ostrého naháče vzniklého na základě čtyřválce a podvozku superbiku S1000RR. Shodně vypadá i kyvka a nastavitelné přední brzdy, stejné radiální brzdy Brembo...Z designu je vidět, že BMW následuje styl asymetrických světlometů i u silničních modelů. Za měsíc bychom se mohli dozvědět, na kolik si konstruktéři troufnou u naháče naladit motor, který v superbiku dává 193 koní!